peugeot privredna vozila

Peugeot – Komercijalna vozila dostupna za isporuku odmah

Peugeot nudi kompletnu, modernu i raznoliku paletu lakih komercijalnih vozila, koja predstavljaju optimalan odnos cene i opreme, kvaliteta i pouzdanosti, i koja odgovaraju na svaki zadatak koji pred njih stavite…

Bilo da ste vlasnik preduzeća ili menadžer voznog parka, sve profesije imaju svoje zahteve, a vaši savršeni poslovni partneri, PEUGEOT Partner i PEUGEOT Boxer, dostupni su za isporuku odmah.


Vozila dostupna odmah u Točak Auto salonu:

PEUGEOT Partner je već 20 godina testiran od strane poslovnih korisnika koji su pratili visoke referentne vrednosti kako bi ponudili kvalitetan proizvod na tržištu. Nova generacija PEUGEOT PARTNER, u segmentu komercijalnih vozila, nudi novi nivo udobnosti i zadovoljstva u vožnji, zahvaljujući PEUGEOT i-Cockpit®.

PEUGEOT Boxer komercijalno vozilo ima brojne karakteristike dizajnirane da podrže vaše poslovanje i zadovolje sve vaše potrebe. U novom PEUGEOT Boxer-u, instrument tabla je elegantna i funkcionalna zahvaljujući brojnim pregradama za odlaganje stvari. Da bi zadovoljio specifične potrebe svojih klijenata – profesionalaca, samostalnih trgovaca ili menadžera voznih parkova – PEUGEOT Boxer dostupan je u nekoliko verzija prilagođenih vašim potrebama.

Budući vlasnici mogu posetiti naš Točak auto salon ili se informisati telefonom 023/510-803,  069/860-7673069/860-7650  .

Izvor: Peugeot promo tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *