PEUGEOT Rifter BUSINESS

Peugeot Rifter Business omogućava 100% povraćaj PDV-a.

3 RAZLOGA DA ODABERETE RIFTER BUSINESS

PRAKTIČAN I PRILAGODLJIV

U produženoj “long” karoseriji modela i uz nosivost od  850 kg , Rifter Business praktičan je i okretan automobil za sve vrste gradskih i međugradskih dostava.

Zbog N1 homologacije pruža mogućnost odbitka 100% PDV-a, a zahvaljujući ugrađenoj fiksnoj pregradi Rifter Business omogućava siguran prevoz tereta i putnika. Čvrsta pregrada nalazi se iza drugog reda sedišta i razdvaja teret i putike radi što bezbednije vožnje.

STIL

Peugeot Rifter Business deli unutrašnjost i spoljašnost sa putničkim modelom Peugeot Rifter. Ovaj model u serijskoj opremi podrazumeva ESP, ASR, ABS, AFU sistem stabilnosti, sistem za pomoć pri kretanju na uzbrdici (Hill Assist), indikator niskog pritiska u gumama, prednji i bočni vazdušni jastuci za vozača i suvozača, bočne vazdušne jastuke za putnike u drugom redu, centralno daljinsko zaključavanje, tempomat, putni računar i električno podizanje prednjih stakala, kao i mnoštvo duge opreme.

MODERNA MOTORIZACIJA

Peugeot Rifter Business opremljen je modernim Euro 6.2 BlueHDi motorom, snage od 100 i 130 KS, kojeg pored dugovečnosti karakteriše i mala potrošnja goriva.

GALERIJA