NOVI PEUGEOT 208 /

Dok nas podseća na sportske modele i  potvrđuje svoju mladost siluetom, njegova unutrašnjost otkriva do sada neviđeni PEUGEOT i-Cockpit® 3D. On je prvi gradski automobil koji  vam pruža slobodu izbora između benzinskog, dizel ili električnog motora.

NEODOLJIV IZGLED

ATLETSKI I SENZUALAN IZGLED

Novi PEUGEOT 208 ima snažnu ličnost koja se ističe na prvi pogled. Njegova niska atletska silueta, dugački poklopac motora i senzualne linije otkrivaju njegov sportski i zavodljiv duh. Sa živim i originalnim bojama karoserije, novi 208 zaista ne ostaje neprimećen! Njegov utvrđen karakter je naglašen Black Diamond krovom, blatobranima, crnim okvirima prozora i felnama sa dijamantskim efektom ili sa umetcima.

VOZAČKO MESTO

NEXTGEN TECHNOLOGY

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Otkrijte novi PEUGEOT i-Cockpit® 3D poslednje generacije. Doživite agilnu i intuitivnu vožnju zahvaljujući ugrađenim komandama, na upravljaču, 3D numeričkoj instrument tabli koja se može konfigurisati, velikom HD ekranu na dodir od 10″ i 7 elegantnih hromiranih tastera “Toggles Switches” . Personalizujte vaš unutrašnji ambijent zahvaljujući hromatskom paketu (Pack polyambiant) od 8 boja kako bi on bio još moderniji.

MOTORI

MOĆ IZBORA

Nova modularna i efikasna platforma

Novi 208, zahvaljujući novoj CMP/eCMP platformi pruža beskompromisni izbor između benzinskih, dizel ili električnih motora. Optimizovano držanje na putu, pokretljivost, akustički i termički komfor, smanjena masa doprinose smanjenju emisije CO2 i pružaju vam intenzivno iskustvo vožnje!

PEUGEOT e-208 takođe koristi naprednu eCMP platformu koja mu osigurava optimizovanu arhitekturu, prostran zadnji kraj kao kod modela sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem i isti položaj u vožnji.

Motori

Doživite snažne osećaje u vožnji sa benzinskim ili dizel Euro6 efikasnim motorima sa sjajnim performansama:
– PureTech
– BlueHDi
Ekonomičniji, zahvaljujući optimalnoj potrošnji, ovi motori su opremljeni Stop & Start sistemom.

Automatski menjač EAT8

Kada budete testirali efikasnost i pokretljivost novog EAT8 menjača, preko tastera na volanu i električne impulsione komande, imaćete samo jednu želju, a to je da ponovo to uradite! Brze i fluidne promene brzine se vrše lagodno zahvaljujući Quickshift tehnologiji.

Električni motori

Doživite divno iskustvo vožnje u oazi tišine i udobnosti zahvaljujući:

– elektro motoru snage 100 kW** (136 ks)
– obrtnom momentu od 260 Nm
– autonomiji baterije od 340 km (WLTP)/ do 450 km (NEDC)

* POTROŠNJA GORIVA I EMISJA СО2

Procenjeni podaci, podložno homologaciji.

WLTP(1) vrednosti: Potrošnja goriva od 4,2 do 5,9 u mešovitom ciklusu, od 4,7 do 7,5 pri nižoj brzini, od 4 do 6 pri srednjoj brzini, od 3, 6 do 5,1 pri velikoj brzini i od 4,6 do 6 pri veoma velikoj brzini WLTP (l/100 km)- Emisija CO2 (mešovita) WLTP: od 109 do 134 (g/km)

(1) Naznačene vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su u skladu sa WLTP homologacijom (Uredba UE 2017/948). Počev od 1.septembra 2018. godine, nova vozila su primljena u proceduralnu bazu probe na svetskom nivou za putnička vozila (WLTP), koja je nova realističnija procedura i koja omogućava merenje potrošnje goriva i emisije CO2. Ova WLTP procedura potpuno zamenjuje novi evropski ciklus vožnje (NEDC), koji je bio prethodna korišćena procedura. Budući da su u probni uslovi realističniji, potrošnja goriva i emisija CO2 koje su izmerene prema WLTP su veće nego one koje su izmerene prema NEDC proceduri. Vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 mogu varirati u zavisnosti od opreme, dodatne opreme i tipova pneumatika. Molimo vas da se za više informacija raspitate na najbližem prodajnom mestu ili na PEUGEOT sajtu vaše zemlje.

Vrednosti NEDC(2): Potrošnja goriva od 3,2 do 4,7 u mešovitom ciklusu, od 2,9 do 4,2 na otvorenom putu i od 3,7 do 5,5 u gradskoj vožnji NEDC (l/100 km)- Emisija CO2 (mešovita) NEDC: od 85 do 107 (g/km)

(2) Na bazi nove WLTP uredbe (Uredba UE 2017/948) određene su vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 dobijene vrednosti su prebačene u NEDC kako bi se omogućilo poređenje sa drugim vozilima. Molimo vas da se za detaljnije informacije obratite na prodajnom mestu. Vrednosti naročito ne uzimaju u obzir uslove korišćenja opremu ili dodatnu opremu i mogu varirati u zavisnosti od tipa pneumatika i  načina vožnje.

TEHNOLOGIJA

BEZBEDNOST I POMOĆ U VOŽNJI

Sa novim PEUGEOT 208, na raspolaganju su vam brojni inteligentni bezbednosni asistenti kao i brojne pomoći koje će olakšati vašu vožnju.

KONEKTOVANE USLUGE

POVEĆAJTE VAŠE PEUGEOT ISKUSTVO

Lista usluga je velika, a prednosti su neograničene. Otkrijte konekciju prema PEUGEOT standardu.

Aplikacija MYPEUGEOT®

OSTANITE POVEZANI SA VAŠIM VOZILOM

Koristite u realnom vremenu personalizovane i sinhronizovane usluge zahvaljujući besplatnoj aplikaciji My Peugeot:

  • Bacite pogled na podatke o vašem vozilu (podaci o vožnji, lokalizacija)
  • Pristupite asistenciji lako i brzo.
  • Zakažite servis i održavanje vašeg vozila.

GALERIJA