NOVI PEUGEOT PARTNER

Vozilo koje je punih 20 godina bilo na testu od strane profesionalaca sa referentnim vrednostima po pitanju kvaliteta na tržištu, dok vam nova generacija PEUGEOT Partner-a pruža uživanje i do sada neviđeni komfor u vožnji u segmentu dostavnih vozila sa PEUGEOT i-Cockpit®-om, dobitnik je nagrade za interancionalni van  2019. godine u Hanoveru.

NOVI PEUGEOT PARTNER, DOBITNIK NAGRADE ZA INTERNACIONALNI VAN 2019. GODINE

Novi PEUGEOT PARTNER je u Hanoveru 19. septembra izabran za Internacionalni van 2019. godine. Ovom nagradom je nagrađeno zalaganje PEUGEOT tima oko projekta upisanog u središte strategije razvijanja brenda.

Ovaj prestižni trofej je uručen upravo pre lanisiranja novog PEUGEOT PARTNER-a, koje je predviđeno za nekoliko nedelja kasnije. Novi PEUGEOT PARTNER je peto PEUGEOT vozilo koje je dobilo nagradu za Van godine od 1992. godine kada se ona uručuje.


Nagrada “Internacionalni van godine”* postoji od 1992. godine. Žiri je sačinjen od 25 evropskih novinara i urednika nezavisnih magazina, specijalizovanih za laka dostavna vozila.

* IVOTY: internacionalno dostavno vozilo godine

IZABERITE VAŠ NOVI PEUGEOT PARTNER U ZAVISNOSTI OD VAŠIH POTREBA

Svaka profesija ima svoja posebna očekivanja. Kako bi se zadovoljile specifične potrebe klijenata- nezavisnih profesionalaca ili preduzeća, Novi PEUGEOT Partner je dostupan u brojnim verzijama u zavisnosti od vaših potreba.

NOVI TRANSFORMISANI PEUGEOT PARTNER

Potpuna ponuda za transformaciju vozila sadrži brojne robusne i funkcionalne predloge naših partnera specijalizovanih za karoseriju.

Ova efikasna baza našim partnerima omogućava da prilagode vozilo potrebama naših klijenta.

Bilo da ste vodoinstalater, cvećar, gostioničar, raznosač…: novi PEUGEOT PARTNER daje adekvatan odgovor na sve kategorije zanata.

NOVE TEHNOLOGIJE

NOVI PEUGEOT PARTNER: CELOKUPNA GAMA

Dokazano profesionalno vozilo

ASPHALT

Za vas koji sate i kilometre provodite za volanom, verzija ASPHALT novog PEUGEOT Partnera vam je na raspolaganju. Po prvi put u segmentu dostavnih vozila, dostupna vam je i funkcija Surround Rear Visioni Ne treba zaboraviti ni sekundardnu električnu kočnicu, radio povezan sa Touch Screen-om od 8”, tempomat i limitator brzine, senzore za kišu i osvetljenje kako bi vam se olakšala svakodnevica u vozilu.

Saznajte više o verziji ASPHALT.

GRIP

Za vas koji vozite po nepristupačnim terenima, verzija GRIP Novog PEUGEOT Partner-a , ima serijsku opremu koja je prilagođena uslovima korišćenja sa Paketom Gradilište (Pack Chantier)i pa tako i bolje kretanje zahvajujući Unapređenom Grip Control-u. Multiflex klupai, omogućava prevoženje 3 osobe ili povećavanje dužine i korisne zapremine na 1000 kg u verziji STANDARD i 950 kg u verziji LONG.

Saznajte više o verziji GRIP.

CREWCAB

Novi PEUGEOT Partner sa opcijom CREWCABi razlikuje se po modularnosti koja omogućava prevoženje do 5 osoba sa prostorom za kolena putnika na zadnjim sedištima koji je identičan kao u PEUGEOT Rifteru, a povećanjem dužine i korisne zapremine dobija se korisna nosivost do 850 kg.

Saznajte više o verziji CREWCAB.

DODATNA OPREMA

*POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2 

WLTP(1) vrednosti: date tokom homologacije.

(1) Naznačene vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su u skladu sa WLTP homologacijom (Uredba UE 2017/948). Od 1. septembra 2018. godine, nova vozila se proveravaju na osnovu probne procedure na svetskom nivou za putnička vozila (WLTP), koja je nova probna procedura realnije procene koja omogućava merenje potrošnje goriva i emisije CO2. Ova WLTP procedura potpuno zamenjuje novi evropski ciklus vožnje (NEDC), koji je bio ranije korišćena procedura. Budući da su probni uslovi realističniji, potrošnja goriva i emisija CO2 merene po WLTP proceduri su u brojnim slučajevima, veće nego one koje su merene po NEDC proceduri.

Vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 mogu da variraju u zavisnosti od specifične opreme, dodatne opreme i tipa pneumatika. Za ostale inforamcije, molimo vas da se raspitate na prodajnom mestu ili na sajtu peugeot.

Vrednosti NEDC(2) : date tokom homologacije.

(2) Na bazi nove WLTP uredbe (Uredba UE 2017/948) određene su vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 dobijene vrednosti su prebačene u NEDC kako bi se omogućilo poređenje sa drugim vozilima. Molimo vas da se za detaljnije informacije obratite na prodajnom mestu. Vrednosti naročito ne uzimaju u obzir uslove korišćenja opremu ili dodatnu opremu i mogu varirati u zavisnosti od tipa pneumatika i  načina vožnje.

GALERIJA