LIMARSKO-FARBARSKI RADOVI

Točak Auto nudi veliki dijapazon limarsko-farbarskih usluga najvišeg kvaliteta. Limarsko-farbarski radovi obavljaju se na svim tipovima putničkih i dostavnih vozila.

Zakazivanje pregleda Vašeg vozila možete izvršiti pozivom našeg Točak auto servisa 023/510-891 069/860-7688 ili e-mailom prijem.servis@tocak.co.rs

Autolimarske usluge koje vršimo u našem Točak auto servisu

Farbanje i lakiranje vozila

Točak auto vrši farbanje i lakiranje vozila u profesionalnoj komori za farbanje i uz upotrebu najkvalitetnijih farbi i lakova vodećih svetskih proizvođača. Naši profesionalni autolakireri garantuju kvalitet i pouzdanost nanesenih boja i lakova, uz ravnomerno i precizno nanošenje.
Radionica za farbanje i lakiranje vozila opremljena je najmodernijom pretkomorom za pripremu i komorom za farbanje.

Opremljeni smo najmodernijom tehnologijom i komorom Nova Verta International Spa koja je sinonim za farbanje, sušenje, grejanje i tretman vazduha i jedna je od najkvalitetnijih u svetu u oblasti farbanja. Komore za farbanje Nova Verta već dugi niz godina nalazi primenu u oblasti auto industrije, zbog visokih standarda pri procesu farbanja uz istovremenu brigu o zaštiti životne sredine.

Radimo sve vrste boja: jednoslojne, dvoslojne, troslojne, četvoroslojne, sa svim vrstama perli i kristala, kao i sve vrste lakova.

Limarsko-farbarski radovi u saradnji sa svim osiguravajućim kućama u Srbiji

U saradnji sa svim osiguravajućim kućama u skladu sa zapisnicima o učinjenoj šteti na vozilu u Republici Srbiji vršimo popravke putničkih i komercijalnih vozila.

globos osiguranje točak auto
generali osiguranje logo
dunav osiguranje logo
wiener stadtische osiguranje logo
milenijum osiguranje logo
uniqa osiguranje logo

Najčešća pitanja i odgovori

Prvi korak koji treba učinite je da prijavite štetu Vašoj osiguravajućoj kompaniji. Ukoliko to niste učinili, pozivamo Vas da to učinite u najkraćem roku.
U slučaju da ste prijavili štetu, potrebno je da nam dostavite zapisnik o oštećenju vozila, ili je to potrebno da učini Vaša osiguravajuća kompanija.
Nakon dostavljenog zapisnika, potrebno je da vozilo dovezete u naš Točak auto servis u kojem vršimo dodatni pregled oštećenja vozila i zatim vršimo popravku vozila. U slučaju da uočimo dodatnu štetu na vozilu, obaveštavamo osiguravajuću kuću o potrebi izvršenja dodatnih radova/popravki.
Za sve dodatne informacije, pozovite naš Točak auto servis.

Pozivamo Vas da svoj automobil dovezete u Točak auto servis kako bismo izvršili detaljan pregled stanja Vašeg automobila. Tek nakon detaljne provere, uočavanja potrebnih radova na limariji, predloga popravki sitnih oštećenja predložićemo Vam najoptimalniji period za izvršenje limarsko-farbarskih radova kako bismo Vašeg ljubimca na točkovima doveli u perfektno stanje.