IZNAJMITE AUTOMOBIL

točak rent-a-car zrenjanin najpovoljnije iznajmljivanje vozila

Generalne informacije
Opšte odredbe i uslovi PDF
Dodatne odredbe PDF
General inforamation PDF

Zakupac treba da vodi računa o vozilu. Nije dozvoljena vožnja van puta, trkanje, reli, šlepovanje drugih vozila, pozajmica vozila drugom licu i striktno je zabranjena svaka vrsta zamena delova i bilo kakvog prepravljanja.

Svaka zamena se vodi kao šteta koja će biti naplaćena zakupcu. U slučaju da zakupac vrati vozilo blatnjavo ili vrlo prljavo, troškovi pranja će se naplatiti zakupcu. Isto važi i za unutrašnjost vozila. Sve usluge se naplaćuju u dinarima (RSD)

Uslovi rentiranja:

– Starost vozača: najmanje 25 god. starosti
– Vozačka dozvola: Posedovanje vozačke dozvole najmanje 2 god.
– Minimalno trajanje rentiranja:  Jedan dan (24h).

Gorivo: Potrošeno gorivo plaća zakupac. „Točak“ Rent-a-car će naplaćivati 10% ekstra za dopunu goriva u slučaju da zakupac vrati vozilo sa manje goriva od količine kojom je vozilo bilo snabdeveno pri preuzimanju. Gorivo nije uključeno u cenu najma.

Saobraćajne kazne:  Za prekršaje tokom iznajmljivanja koje su posledica kršenja saobraćajnih propisa Republike Srbije su isključivo odgovornost zakupca.

– Svaka šteta na gumama, ispod vozila, ključevima od vozila i alarmu NIJE pokrivena CDW osiguranjem, i u slucaju gubitka ili štete zakupac plaća 100% od cene.

Krađa:  U slucaju krađe vozila zakupac je dužan da plati 100% štetu, osim ako je posebnim Ugovorom platio  osiguranje/zaštitu od krađe i krađu prijavi najbližoj policijskoj stanici i poseduje zvanični policijski izveštaj, saobraćajnu dozvolu i original ključeve, platiće 20% od štete / vrednosti vozila. Zakupac je dužan da uvek zaključa vozilo i aktivira alarm kada je vozilo parkirano, a saobraćajnu dozvolu da ne drži u kolima.

Zaštita od krađe:  Plaća se posebno i oslobađa zakupca od svih finansijskih odgovornosti za gubitak ili štetu na vozilima „Točak“ Rent-a-car, plaćanjem 10 €* dnevno. Zaštita od krađe važi uz policijski zapisnik, original ključeve i saobraćajnu dozvolu.

Takse:  U sve cene je uračunat porez 20%, sve usluge se naplacuju u RSD po zvaničnom kursu NBS.

Noćna isporuka/ prijem:  (21:00 – 08:00) naplaćuje se 10€ u dinarskoj protivrednosti. Nedeljom i praznicima isporuka i prijem vozila se takođe naplacuje 10€.

Prelazak granice:  Prelazak granice Republike Srbije je dopušten uz dozvolu od strane „Točak“ Rent-a-car.

Za rezervaciju vozila pozovite:

023/510-803

Možete nas kontaktirati i putem e-maila, ili nas posetiti na adresi:
Cara Dušana 9, Zrenjanin