NOVI PEUGEOT Rifter

Robustan i utvrđen izgled uz modernu i tehnološku unutrašnjost i primetnu modularnost pozivaju vas  da doživite do sada neviđeno iskustvo i maksimalnu sigurnost.

OD NIVOA ALLURE ZA DO SADA NEVIĐENU SILUETU

JEDAN IZGLED ZA GRAD I OTVORENI PUT

Bez ikakvog kompromisa u izgledu Elegantan, robustan, agilan i snažan, novi PEUGEOT Rifter je simbol višestrukosti. Sa kratkom a viskom haubom i uzvišenim klirensom, on brilijantno pozajmljuje kodove vozila koja su prilagođena svim vrstama puteva. Farovi sa integrisanim svetlosnim potpisom i vertikalna rešetka hladnjaka naglašavaju njegovu uravnoteženu, kompaktnu i dinamičnu siluetu.

IDENTIČAN PEUGEOT STIL

Ponosno predstavljamo naslednika. Sa karakterističnim prednjim krajem na nekoliko poslednjih PEUGEOT modela i amblematičnim zadnjim svetlima, novi PEUGEOT Rifter se prikazuje kao nova ikona Brenda. Uvek modernija, GT Line verzija iznenađuje povezujući moderan izgled i eleganciju.

SPREMAN ZA AKCIJU

Previous
Next

PEUGEOT i-COCKPIT®, POZIVNICA ZA VOŽNJU

Sa PEUGEOT i-Cockpit®-om, otkrijte lagodnu i instinktivnu vožnju zahvaljujući kompaktnom volanu, instrument tabli u visini pogleda i velikom ekranu na dodir od 8“. Zadržite kontolu nad vozilom na putu koristeći privilegovani položaj i Unapređeni Grip Contol za poboljšanu pokretljivost.

MOTORI ZA VIŠE SLOBODE U KRETANJU

Otkrijte još prijatnije uživanje u vožnji. Zahvaljujući inovativnim dizel kao i benzinskim motorima i novom automatskom osmostepenom menjaču EAT8, novi PEUGEOT Rifter se razlikuje po svojim performansama povezanim sa racionalnom potrošnjom u realnom korišćenju.

INTELIGENCIJA ZA VIŠE LAKOĆE

DOMIŠLJATA MODULARNOST ZA VIŠE PROSTORA ZA ODLAGANJE

Novi Peugeot Rifer se prilagođava svim vašim željama. Staklo vrata prtljažnika koje se otvara, 5 ili 7 mesta, 3 nezavisna sedišta pozadi koja se mogu sklopitii sa funkciom Magic Flat, zapremina prtljažnika od 775 do 3500  litara vode, Zénith® krov sa brojnim pregradama. Zahvaljujući domišljatoj moularnosti, u novom PEUGEOT Rifter-u ne manjka prostora, a i omogućeno je brzo i efikasno utovaranje.

Previous
Next
LAKA I UMIRUJUĆA VOŽNJA

Uz  3D konektovanu navigaciju i inovaciju u središtu kabine sa  funkcijom Mirror Screena, uslugama PEUGEOT Connect, indukcionim punjenjem telefona, novi PEUGEOT Rifter poseduje široku konekciju. Pomoći u vožnji poslednje generacije su tu da svaku vožnju učine maksimalno bezbednom.

#BEFORE9AM