„Točak Group“  potekla je iz servisne radionice osnovane 1997. godine  kada su već na startu postavljeni visoki standardi poslovanja. Sastoji se od sledećih poslovnih jedinica:


Trenutno, “Točak” poseduje ekskluzivan salon automobila Peugeot brenda, savremen servis ovlašćen za Peugeot vozila i vlasnike drugih brendova kao što su Fiat, Chery, Lada, Zastava 10 i Zastava.

Servis je opremljen najsavremenijim kompjuterskim uređajima i specijalnim alatima i software-ima za pružanje kompletne i vrhunske usluge, uz maloprodajni i veleprodajni skladišni objekat na preko 300 m2 i konsignaciju rezervnih delova.

Danas smo moderno organizovana firma sa preko 30 zaposlenih. Poslovna politika je, još tada koncipirana, orijentisana na obezbeđivanje kvalitetnog asortimana svih roba koje su potrebne profesionalnim kupcima kao što su prodavnice auto delova i servisi. Strateška težnja firme je da asortimanom pokrije 99% njihovih potreba, da im obezbedi mogućnost lakog informisanja i poručivanja.

Vaš Točak Auto, tim koji pobeđuje!

Osnovni faktori koji utiču na opredeljenje naše firme da jedan proizvod ponudi našem tržištu su dve činjenice: Znajući da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvoda, „Točak“ se opredelio da sarađuje sa renomiranim snabdevačima kako iz zemlje tako i iz inostranstva uvozeći kvalitetne proizvode renomiranih kompanija.Taj cilj se uspešno ostvaruje kroz direktnu i dugoročnu saradnju sa poznatim domaćim i Evropskim proizvođačima i njihovim zastupnicima.

Visok kvalitet i široka paleta ponude. Da bi svi postavljeni ciljevi bili dostignuti sav profit se kontinuirano usmerava u proširenje asortimana, tehnološki razvoj i usavršavanje logistike (skladištenje i transport).

Naša ponuda vozila obuhvata najnovije fabričke modele koje prodajemo po sistemu “plati i vozi”. Takav način rada omogućava nam veliki lager vozila, koji konstantno obnavljamo i proširujemo. U „Točku“  može da se obavi kompletno osiguranje vozila, registracija vozila, ugradnja alarma, uređaja za pogon na tečni naftni gas i muzičkih uređaja.

Gradeći sistem poslovanja „Točak“ stavlja na raspolaganje kompletan paket informativne, stručne, tehničke, logističke i marketinške podrške svim profesionalnim kupcima. Trudimo se da pratimo moderne trendove, nove tehnologije i stalno povećavamo asortiman ponude proizvoda. Stručni seminari, školovanja, demonstracije i treninzi su postali obavezan deo edukacije zaposlenih.
„Točak“ za ovakvu vrstu aktivnosti angažuje isključivo odgovorne predavače iz renomiranih kuća, smatrajući da su oni kompetentni da govore o svojim proizvodima, organizaciji prodaje i načinu ophođena prema kupcima kao i da odgovaraju na postavljena pitanja. Na obuku gledamo kao na investiciju, ne kao na trošak, i to nam donosi puno satisfakcije.

Vizija nam je – kreirati moderno auto tržište u regionu u kome će krajnjem korisniku biti lako dostupni savremeni proizvodi najviših tehničko-tehnoloških dostignuća, održavanje, kvalitetan i pouzdan servis.

Naša misija  – gradeći odnos partnerstva i poverenja obezbediti krajnjem korisniku vrhunske proizvode, usluge i pouzdan servis

Cilj – biti lider u regionu na auto tržištu usmerenom ka krajnjem korisniku i njegov pouzdan partner.

Vaš Točak Auto, tim koji pobeđuje!

Upornim i savesnim radom naših prodavaca vremenom se povećavao broj kupaca, obim posla i broj zaposlenih. Unapređivao se način poslovanja i osavremenjivao se poslovni i magacinski prostor.

Bogata ponuda artikala opreme vozila sadrži krovne nosače i kofere, autogume za sve sezone, akumulatore najnovije generacije, radkapne, patosnice, obaveznu opremu, sijalice.

Program kozmetike sadrži kokpit sprejeve u više mirisnih nota, osveživače unutrašnjosti vozila dopadljivih oblika, sprejeve za čišćenje felni, nalepnice…

Uz ovaj asortiman, Točak auto DOO, ima u ponudi po vrlo povoljnim cenama autoprikolice više dimenzija i nosivosti, autokuke…