SERVISNI CENTAR “Točak Auto”

Servisni centar logičan je korak u težnji firme Točak Auto da svojim klijentima omogući najviši kvalitet i dostupnost usluge na jednom mestu.

Centralizacija svih uslužnih funkcija i administracije u savremenom svetu poslovanja predstavlja naročitu prednost. Pored završetka i puštanja u rad servisnog centra u Manastirskoj ulici, koji raspolaže sa 6 radionica opremljenih elektrohidrauličnim dizalicama, servisnim kanalom i mestom za električarsko-elektroničarske radove, najsavremenijim dijagnostičkim uređajima i alatima – kapaciteti Točak Auta prošireni su otvaranjem limarsko-farbarske radionice.

Svesni činjenice da okosnicu uspešne firme čine ljudski resursi, velike napore ulažemo na izbor a zatim i edukaciju kvalitetnog kadra kao dobrog temelja za razvijanje postojećeg posla, osvajanje novog tržišta i zdravu konkurentsku borbu.

Zadovoljna stranka je naš cilj! 

Ovlašćeni servis

Najbolja garancija za ispravnost vozila jeste redovno održavanje u ovlašćenom servisu. Točak Auto je ovlašćen za servisiranje i održavanje vozila brendova PEUGEOT i drugi brendovi automobila u garantnom i vangarantnom roku,  ali poseduje kadar i tehničke kapacitete za brigu o vozilima svih ostalih proizvođača.

Samo ovlašćeni servis garantuje kvalitet izvršenih radova i delova ugrađenih u skladu s uputstvima proizvođača. Dodatnu garanciju pružamo profesionalnim radom servisera obučenim u domenu mehanike, elektrike, elektronike i limarsko-lakirerskih radova.
Raspolažemo bogatim lagerom originalnih delova koji se redovno ažurira i samim tim omogućava brzu reakciju servisera pri otklanjanju kvarova.

Savremena dijagnostika i garancija kvaliteta

Savremena dijagnostika koju pruža servis Točak Auta, na najbolji način može da prikaže realno stanje automobila i pravovremeno ukaže na neophodne intervencije da bi automobil i dalje imao kvalitetnu namenu. Servisni centar ima direktnu vezu s proizvođačem, najsavremenije dijagnostičke uređaje, opremu, alat, a službe podrške importera su sve vreme na raspolaganju.

Prilikom servisa automobila analiziraju se svi elektronski sistemi poput upravljanja motorom i menjačem, ABS, vazdušni jastuci, i ostalo. Na taj način, mogući kvarovi se otkrivaju pravovremeno i mogu se brzo otkloniti.

Jedan od najboljih dijagnostičkih izveštaja, kao važnog doprinosa bezbednosti automobila, vrši se upravo u servisnom centru u Manastirskoj ulici 9.

Korisnicima centra je na raspolaganju i prijemno odeljenje u čijem prijatnom ambijentu klijenti mogu da sačekaju završetak intervencije na svojim vozilima.