PEUGEOT 508

Izvanredna limuzina odvažnog izgleda koja nudi kvalitet bez kompromisa i tehnološku opremu na zavidnom nivou, kako biste doživeli intenzivne doživljaje u vožnji i još više zavoleli putovanja.

PRAVA LIMUZINA

Sa niskom i dinamičnom konstrukcijom, moćnom prednjom stranom, snažnim i privlačnim izgledom, PEUGEOT 508 GT otvara novu eru sportske elegancije. Izvajane linije, upečatljiva prednja maska i svetlosni potpis ojačavaju njegov smeo, odvažni i inovativni duh.

PREPUSTITE SE SAVRŠENSTVU

Ispunite svoju želju sa savršenstvom.
Naš tim stručnjaka je pri stvaranju ovog automobila posvetio posebnu pažnju estetici i kvalitetu bez kompromisa: uravnotežene dimenzije, vrata bez okvira, završne obrade i poravnanja su toliko precizno odrađeni da je svakom detalju data nota elegancije i savršenstva.

UPRAVLJAJTE NEUPOREDIVIM i-Cockpit®-om

Zauzmite mesto za komandama PEUGEOT i-Cockpit-a® Upravljajte vozilom sa vizionarskog vozačkog mesta, sa kompaktnim volanom, instrument tablom u visini pogleda koja se može konfigurisati i HD ekranom na dodir od 10“. Uživajte u komfornim sedištima sa funkcijom masaže i Hi-Fi FOCAL sistemu® koji stvara jasan i prijatan zvuk i samim tim pojačava uživanje u vožnji.

ZAHTEVAJTE EFIKASNOST

Ne prihvatajte izbore, već izaberite drugačije.
Zahvaljujući efikasnosti Euro 6.2 PureTech ili BlueHDi motora i njegovim automatskim osmostepenim EAT8 menjačem, PEUGEOT 508 spaja snagu i umerenu emisiju CO2.

ZAPAZITE I NEPRIMETNO

Istražite uveličanu stvarnost.
Zahvaljujući infracrvenoj kameri koja se nalazi na prednoj strani vozila i tehnologiji “Night Vision“ možete u noćnoj vožnji lakše zapaziti pešake i životinje na putu. Opremljena najnovijom sigurnosnom opremom i funkcijama pomoći u vožnjii, PEUGEOT 508 limuzina prevazilazi vaše iskustvo sa high-tech opremom.

OBELEŽITE VAŠU PUTANJU, INTENZIVNO

Dozvolite da budete inspirisani.
Sa preciznom vožnjom, servo upravljačem i ojačanim držanjem na putu preko variabilnog oslanjanja, PEUGEOT 508 limuzina donosi nove doživljaje u vožnji i pojačava vašu slobodnu kretanja.

ALLURE, GT LINE & GT

ZA PROFESIONALCE

Kojom god profesijom da se bavite, a imate potrebu za ovakvim vozilom, otkrijte PEUGEOT 508, usluge i ponude koje su rezervisane za naše klijente – pravna lica.

PROSEČNA POTROŠNJA

Otkrijte prosečnu potrošnju prilikom korišćenja PEUGEOT 508.
PSA Grupacija nudi pristup nezavisnom i potvrđenom merenju potrošnje u stvarnoj upotrebi.

Saznajte više na sajtu PSA grupacije>

GALERIJA