NOVI PEUGEOT 2008 SUV /

Kompaktan i moćan SUV uzbudljivog izgleda koji pruža veliko zadovoljstvo u vožnji sa inovativnim PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologijom nove generacije i izborom efikasnih termičkih i električnih motora visokih performansi.

IZGLED

Previous
Next


*
MOĆAN SUV.
Robusna i fluidna silueta sa izdignutim klirensom, novog SUV PEUGEOT 2008 dopušta da se nazre njegova moć i snaga. Njegov fasetiran profil otkriva zategnute linije i oblikovane stranice koje izražavaju njegov stil. Moćna prednja strana i poseban svetlosni potpis, aluminijumske felne od 18“ sa aerodinamičnim umetkom vodorovan poklopac motora koji nadvisuju crni okviri prozora i Black Diamond krov ojačavaju njegov efikasan i sportski duh.

VOZAČKO MESTO

OBOGAĆENO ISKUSTVO*


Obogatite svoje iskustvo za volanom PEUGEOT i-Cockpit® 3D-a. Doživite intuitivnu vožnju sa kompaktnim upravljačem, HD ekranom na dodir od 10″ i numeričkom 3D instrument tablom. Novi SUV PEUGEOT 2008 može biti opremljen i sistemom za pokretanje i zaključavanje i otključavanje vrata sa ključem u dzepu koji se aktivira jednostavnim približavanjem ili udaljevanjem od vrata. Možete takođe personalizovati vaše putanje birajući jedan od režima vožnje.
U kabini novog e-2008, upravljajte PEUGEOT i-Cockpit® 3D-om, koji je namenjen vašoj električnoj vožnji i optimizujte njegovu autonomiju zahvaljujući regenerativnom kočenju.

POJAČANA REAKTIVNOST

Kako bi se pojačala reaktivnost na upravljaču, 3D numerička instrument tabla prikazuje u vidnom polju vozača sve informacije koje su korisne za vožnju, kao što su navigacija i pomoći u vožnji. Ona nudi dva nivoa čitanja informacija: po važnosti i po hitnosti. Najbitnije informacije kao što su brzina i bezbednosna upozorenja su predstavljene u vidu holograma da bi što brže privukle vašu pažnju.

ULTRA – KONEKTOVAN SUV

Zahvaljujući 3D konektovanoj navigaciji TomTom® Traffic, dobićete informacije o saobraćaju u realnom vremenu, o dužini vašeg putovanja kao i o rizičnim zonama. Ostanite povezani prikazivajući na ekranu na dodir vaše omiljene aplikacije sa mobilnog telefona preko Mirror Screen funkcije. Vaš mobilni telefon se može puniti u zoni koja je za to namenjena. Dostupno u standardnoj ili dodatnoj opremi u zavisnosti od završne obrade.

ČISTOTA FOCAL® ZVUKA

Čist zvuk muzike koju volite ispuniće prostor novog SUV PEUGEOT 2008 zahvaljujući ekskluzivnom premium HiFi Focal® sistemu.
10 zvučnika (centralni, 4 tweeter*, 4 woofer* i subwoofer*) raspoređenih po kabini pružaju vam bogat, detaljan i dinamičan zvuk kako bi se prevazišile granice Hi-Fi iskustva u kabini.

MOTORI

UZBUDLJIV IZBOR

Budite slobodni da izaberete motore koji vam odgovaraju:

  • Električni, imaćete mogućnost da vozite prema vašim željama, što podrazumeva i zone sa ograničenim kretanjem.
  • Termički, izaberite neki od efikasnih Euro 6 motora sa visokim performansama. Bilo da su benzinski ili dizel, svi su opremljeni Stop&Start sistemom.
POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2

Procenjeni podaci, podložno homologaciji WLTP koja je u toku.

  • WLTP (1) vrednosti: Potrošnja goriva od 4,5 do 6,2 u mešovitom ciklusu, od 4,9 do 8,1 pri nižoj brzini, od 4,2 do 6,2 pri srednjoj brzini, od 3,9 do 5,3 pri velikoj brzini i od 5 do 6,4 pri veoma velikoj brzini WLTP (l/100 km)- Emisija CO2 (mešovita) WLTP: od 118 do 141 (g/km).

(1) Naznačene vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su u skladu sa WLTP homologacijom (Uredba UE 2017/948). Počev od 1.septembra 2018. godine, nova vozila su primljena u proceduralnu bazu probe na svetskom nivou za putnička vozila (WLTP), koja je nova realističnija procedura i koja omogućava merenje potrošnje goriva i emisije CO2. Ova WLTP procedura potpuno zamenjuje novi evropski ciklus vožnje (NEDC), koji je bio predhodna korišćena procedura. Budući da su u probni uslovi realističniji, potrošnja goriva i emisija CO2 koje su izmerene prema WLTP su veće nego one koje su izmerene prema NEDC proceduri. Vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 mogu varirati u zavisnosti od opreme, dodatne opreme i tipova pneumatika. Molimo vas da se za više informacija raspitate na najbližem prodajnom mestu ili na PEUGEOT sajtu vaše zemlje.

  •  Vrednosti NEDC (2) : Potrošnja goriva od 3,6 do 5 u mešovitom ciklusu, od 3,3 do 4,5 na otvorenom putu i od 4,2 do 5,8 u gradskoj vožnji NEDC (l/100 km)- Emisija CO2 (mešovita) NEDC: od 96 do 113 (g/km).

(2) Na bazi nove WLTP uredbe (Uredba UE 2017/948) određene su vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 dobijene vrednosti su prebačene u NEDC kako bi se omogućilo poređenje sa drugim vozilima. Molimo vas da se za detaljnije informacije obratite na prodajnom mestu. Vrednosti naročito ne uzimaju u obzir uslove korišćenja opremu ili dodatnu opremu i mogu varirati u zavisnosti od tipa pneumatika i  načina vožnje.

TEHNOLOGIJA

SUV POSLEDNJE GENERACIJE

Kako bi se pojačala vaša bezbednost, pomoglo vaše manevrisanje i očuvala životna sredina, novi SUV PEUGEOT 2008 raspolaže brojnom tehnološkom opremom i pomoćima u vožnji  poslednje generacije.

KONEKTOVANE USLUGE

POVEĆAJTE VAŠE PEUGEOT ISKUSTVO

Lista usluga je velika, a prednosti su neograničene.
Otkrijte konekciju prema PEUGEOT standardu.

Aplikacija MYPEUGEOT®

OSTANITE POVEZANI SA VAŠIM VOZILOM

 

Koristite u realnom vremenu personalizovane i sinhronizovane usluge zahvaljujući besplatnoj aplikaciji MyPeugeot®:

  • Bacite pogled na podatke o vašem vozilu (podaci o vožnji, lokalizacija).
  • Pristupite asistenciji lako I brzo.
  • Zakažite servis i održavanje vašeg vozila.
  • Lako upravljate punjenjem baterije i temperaturom u kabini novog SUV PEUGEOT e-2008.

GALERIJA