NA PUTU KA NOVIM SENZACIJAMA

Sa PEUGEOT i-Cockpit®-om, otkrijte lagodnu i instinktivnu vožnju zahvaljujući kompaktnom volanu sa integrisanim i zvučnim komandama, instrument tabli u visini pogleda i velikom ekranu na dodir od 8“. Novi PEUGEOT RIFTER vas poziva da doživite jedinstveno iskustvo.

3D KONEKTOVANA NAVIGACIJA

Inovacija u središtu kabine. Sa 3D konektovanom navigacijom sa komandom glasovnog prepoznavanja i uslugama PEUGEOT Connect SOS i asistencijom, pristupićete svim informacijama koje će vam olkašati kretanje po putu. Stanje na putu u realnom vremenu, slobodna parking mesta, cene goriva, vremenska prognoza.. imaćete kompletan pregled vašeg okruženja na ekranu na dodir.

PONAŠANJE NA PUTU

Idite svuda. Dominirajte na svim putevima. Zahvaljujući svojim performansama, novi PEUGEOT RIFTER dominira i prilagođava se vožnji, a izdignuti klirens daje mogućnost korišćenja vozila na svim putevima.

SPREMAN ZA AVANTURU

Poboljšana pokretljivost

Sa Unapređenim Grip Control-om i optimalnim sistemom protiv proklizavanja, vožnja novog PEUGEOT RIFTER-a se prilagođava svim vašim potrebama ( Standard, Sneg, Svi putevi, Pesak, ESP OFF) zahvaljujući točkiću koji se nalazi na centralnoj konzoli. Za one najzahtevnije, izaberite verziju sa pogonom na sva 4 točka.

Zadržite kontrolu nad vozilom čak i u ekstremnim situacijama. Sa funkcijom HADC Unapređenog Grip Contol-a, novi PEUGEOT RIFTER zadržava pouzdanu brzinu na strmim padinama. Na taj način ćete ostati koncentrisani na pravac i bezbedno ćete voziti.