Novi PEUGEOT Rifter, sa inovativnim motorima i brojnim pomoćima u vožnji za veću slobodu kretanja.

MOTORI NOVE GENERACIJE

Inovativni motori novog PEUGEOT RIFTER-a spajaju performanse i umerenu potrošnju. Motori nove generacije, Diesel BlueHDi i benzinski PureTech, pružaju vam uživanje u vožnji i do sada neviđeno iskustvo.

Novi RIFTER može između ostalog biti opremljen BlueHDi 100 BVM5 motorom i benzinskim PureTech 110 S&S BVM6 motorom.

Vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su naznačene u skladu sa NEDC homologacijom (R(CE) N o. 715/2007 i R (CE) No.692/2008 u primenljivim verzijama) koje omogućuju poređenje sa drugim vozilima.

NOVI AUTOMATSKI EAT8 MENJAČ

Jednostavan točkić za fleksibilniju vožnju. Sa novim automatskim osmostepenim menjačem EAT8, promena brzina se odvija mirno i autonomno, kako bi uvek bio u pravoj brzini. Najzad zahvaljujući komandama na volanu, vi možete ručno menjati brzine, a da ne gubite automatsku funkciju.

LAKA I UMIRUJUĆA VOŽNJA

Čak i parkiranje postaje jednostavno. Sa različitim sistemima pomoći pri manevrisanju novi PEUGEOT RIFTER će vam obezbediti više slobode i zadovoljstva. Zahvaljujući kameri za snimanje vožnje u nazad VisioPark 1, Park Assist sistemu poslednje generacije i funkciji nadgledanja mrtvog ugla: bićete dobro opremljeni u svim okolnostima.

Sa PEUGEOT sistemima pomoći u vožnji, novi RIFTER vam olakšava putanju i pruža smirenost i bezbednost: Prepoznavanje saobraćajnih znakova i očitavanje znakova za ograničenje brzine, adaptivni tempomat sa funkcijom Stop, aktivno upozorenje na izlazak iz vozne trake, handsfree pristup i startovanje vozila, sekundarna električna kočnica… Krenite lagodno na svoja putovanja.