PEUGEOT 508

Izvanredna limuzina odvažnog izgleda koja nudi kvalitet bez kompromisa i tehnološku opremu na zavidnom nivou, kako biste doživeli intenzivne doživljaje u vožnji i još više zavoleli putovanja.

MOTORI I MENJAČI

ZAHTEVAJTE EFIKASNOST
PEUGEOT 508 ima PureTech i BlueHDi motore poslednje Euro 6 generacije. Što se tiče benzinskih motora, dostupne su dve ponude za 1.6 l PureTech motor, dok su što se tiče dizel motora dostupne četiri ponude za 1.5 l i 2.0 l BlueHDi motor.

ISKUSTITE FLUIDNOST
Ekonomičan kao manuleni menjač, automatski menjač EAT8 stvara brze i fluidne prelaze zahvaljujući električnoj komandi za menjanje brzina ‘Shift and Park by wire’ i ručicama na volanu.
PEUGEOT 508 je takođe opremljen manuelnim menjačem sa 6 brzina, BMV 6, koji je povezan sa BlueHDi 130 motorom.

TEHNOLOŠKA OPREMA

Previous
Next

DOPUSTITE DA VAM ASISTIRA.
Opremljen brojnom tehnološkom opremom, PEUGEOT 508 raspolaže i brojnim pomoćima u vožnji poslednje generacije kako bi se povećala vaša bezbednost i pomoglo da bolje razumete i na vreme reagujete u zavisnosnosti od sredine i uslova na putu.

POMOĆ U VOŽNJI

NIGHT VISION
PACK DRIVE ASSIST PLUS
PACK SAFETY
FULL PARK ASSIST
Previous
Next

UKUPNI TROŠKOVI VLASNIŠTVA

INVESTIRAJTE DUGOROČNO
Pored radikalnog i odvažnog izgleda, PEUGEOT 508 je dizajniran tako da zadovolji sve potrebe profesionalaca, uključujući i optimizaciju ukupnih troškova vlasništva. Vrhunski dizajn, kvalitet završne obrade i izdržljivost PEUGEOT-a 508 su tu da bi podržali vrednost sledeće prodaje. Njegova oprema, materijali i motori su pažljivo birani kako bi se smanjili troškovi servisiranja i potrošnje. Najzad, najnovija generacija tehnoloških asistenata brenda može pomoći vozaču da kontroliše njegovu vožnju.