TOČAK AUTO  – RENT A CAR

 

Uslovi rentiranja

– Starost vozača: Minimum 25 god. starosti
– Vozačka dozvola: Posedovanje vozačke dozvole najmanje 2 god.
– Minimum rentiranja: Jedan dan (24h) .
– Gorivo: Potrošeno gorivo plaća zakupac. „Točak“ Rent-acar ce naplaćivati 10% ekstra za dopunu goriva u slučaju da zakupac vrati vozilo sa manje goriva od količine kojom je vozilo bilo snabdeveno pri preuzimanju. Gorivo nije uključeno u cenu najma.
– Saobraćajne kazne: Za prekršaje tokom iznajmljivanja koje su posledica kršenja saobraćajnih propisa Republike Srbije su isključivo odgovornost zakupca.
– Svaka šteta na gumama, ispod vozila, ključevima od vozila i alarmu NIJE pokrivena CDW osiguranjem, i u slucaju gubitka ili štete zakupac plaća 100% od cene.
– Krađa: U slucaju krađe vozila zakupac je dužan da plati 100% štetu, osim ako je posebnim Ugovorom platio  siguranje/zaštitu od krađe i krađu prijavi lokalnoj policijskoj stanici i poseduje zvanicni policijski izveštaj, saobraćajnu dozvolu i original kljuceve, platiće 20% od štete/ vrednosti vozila. Zakupac je dužan da uvek zaključa vozilo i aktivira alarm kada je vozilo parkirano, a saobraćajnu dozvolu da ne drži u kolima.
– Zaštita od krađe: Plaća se posebno i oslobađa zakupca od svih finansijskih odgovornosti za gubitak ili štetu na vozilima „Točak“ Rent-a-car, plaćanjem 10 €* dnevno. Zaštita od krađe važi uz policijski zapisnik, original ključeve i saobraćajnu dozvolu.
– Takse: U sve cene je uračunat porez 20%, sve usluge se naplacuju u CSD po zvaničnom kursu NBS.
– Noćna isporuka/ prijem: (21:00 – 08:00) naplaćuje se 10 €a u dinarskoj protivrednosti. Nedeljom i praznicima isporuka i prijem vozila se takođe naplacuje 10 € u CSD. Prelazak granice: Prelazak granice Srbije je dopušten uz dozvolu od strane „Točak“ Rent-a-car. Zakupac treba da vodi računa o vozilu. Nije dozvoljena vožnja van puta, trkanje, reli, šlepovanje drugih vozila, pozajmica vozila drugom licu i striktno je zabranjena svaka vrsta zamena delova i bilo kakvog prepravljanja. Svaka zamena se vodi kao šteta koja će biti naplaćena zakupcu. U slučaju da zakupac vrati vozilo blatnjavo ili vrlo prljavo, troškovi pranja će se naplatiti zakupcu. Isto važi i za unutrašnjost vozila. Sve usluge se naplaćuju u dinarima (RSD)

Generalne informacije
Opšte odredbe i uslovi PDF
Dodatne odredbe PDF
General inforamation PDF

Cenovnik:

Za rezervaciju vozila pozovite:
RidadK5i9 023/510-803

Možete nas kontaktirati i putem e – mail pošte

  Vaše ime i prezime*

  Vaša e - mail adresa*

  Naslov

  Vašu poruku ostavite ovde

   

  Posetite nas na adresama:
  Cara Dušana 9, Zrenjanin 
  Manastirka 9,  Zrenjanin

                                 

  Leave a Reply