Shopping Cart

"Žene na muškom zadatku"

Projekat “Žene na muškom zadatku” predstavlja jedan kolektiv gde neverovatna energija i timski duh omogućuju  da svaki dan bude novi izazov i da se svaki problem reši  na najbolji mogući način.

S obzirom da je prva asocijacija kad pomislite na TOČAK – vozila, njihovo održavanje, registacija i prodaja  nekako logički je da tu rade muškarci  zbog same prirode posla I ljubavi prema automobilima , jer na kraju krajeva I istraživanja pokazuju da  samo 2% žena automobil bi stavilo na listu “5 prioriteta”.

Kod nas to nije slučaj  u TOČAK GROUP   žene su te koje  su na rukovodećim pozicijama i koje svakog dana ulaze u koštac sa  rezervnim delovima, tenderima , tehničkim pregledima, polisama…

Kroz projekat i promo film koji sa nestrpljem iščekujemo za 8.mart , predstavljene su “TE” žene  koje u svetu muškaraca ravnopravno posluju i ostavaruju rezultate.

Fotografije sa snimanja :

2985 3019 3029 3042 3059

Koristimo ovu priliku i da se zahvalimo isto tako kreativnim i uspešnim devojkama iz Taya Bow Ties  na podršci i učešću u našem projektu.

29712979

Ovo nije klasična promocija jedne firme , već priča o saradnji i ravnopravnosti napominjemo da :

Najvažniji faktor u tome da li ćete uspeti ili ne nije vaš pol, već vi.  Budite otvoreni za prilike. Zapravo, preuzmite najizazovnije zadatke koji postoje i onda preuzmite kontrolu