Obećanje ispunjeno- KOLAROVU URUČENA LADA I NIKADA NEĆETE POGODITI KOME ĆE POKLONITI!

Obećanje ispunjeno- KOLAROVU URUČENA LADA I NIKADA NEĆETE POGODITI KOME ĆE POKLONITI!

 

 Aleksandar Kolarov i Čepurin foto: P. MiloÅ¡evićRuska ambasada u Beogradu uručila je srpskom reprezentativcu i kapitenu fudbalske reprezentacije Aleksandru Kolarovu ključeve za „Ladu 4×4“ koju je, od guvernera Samare, dobio kao strelac prvog gola na “Samara areni” tokom Mundijala u Rusiji. Iskusni defanzivac je pogotkom iz slobodnog udarca doneo “orlovima” pobedu protiv Kostarike u prvom meču SP.

– Ovo je lep gest gubernatora Samare i ambasadora Rusije koji je došao da mi uruči ključeve automobila. Zadovoljan sam i srećan poklonom, a bio bih još srećniji da smo prošli grupu na Svetskom prvenstvu – rekao je Kolarav za “Sputnjik”.

Kapiten je otkrio i šta namerava sa Ladom:

– Vozim poršea, a Ladu ću ostaviti u Srbiji, kod oca koji je zemljoradnik. Biće kod njega kući tako da će se on najviše oduševiti automobilom.

Podsetimo, gubernator Samarske oblasti Dmitrij Azarov nagradio je srpskog kapitena „ladom“ nakon sjajnog gola koji je Kolarov postigao u meču protiv Kostarike.

– Nakon savetovanja sa navijačima u Samari, odlučili smo da uručimo nagradu fudbaleru koji postigne prvi gol na stadionu “Samara arena” za vreme Svetskog prvenstva“, izjavio je tada gubernator.

 

Izvor Novosti

 

Leave a Reply