Lada Vesta stvarno vešta, pali iz fotelje! Kako?! Vrlo lako!

Zamislite da sedite u svojoj kući i gledate tv, a onda  vam padne na pamet da proverite koliko imate goriva u rezervoaru i to proverite putem mobilnog telefona iz svoje fotelje!

Avtovaz je rešio da spoji dve nama neophodne stvari, automobil i mobilni telefon.  Jasno je da živimo u doba u kojem bez inovacija ne možemo i kako vreme korača tehnika ide u korak sa njim, a i mi takođe. Avtovaz je oduvek pružao maksimalan komfor kupcu pa se i ovoga puta odvažio na nešto sasvim novo što će ljubiteljima automobila marke Lada savršeno odgovarati. A i kome ne bi jer Lada Connect sistem u mnogome olakšava,  to je platforma kojom ćete moći da upravljate funkcijama automobila, a da niste u njemu. Ova aplikacija se nalazi na Google Play prodavnici ali se ne može preuzeti jer se još uvek testira.

Pomoću ove aplikacije moći ćete apsolutno sve što možete dok ste u automobilu, osim vožnje naravno.  Ona ima opcije da otključa i zaključa automobil, isključi farove, proveri količinu goriva, temperaturu automobila i akumulatora i aktivira sistem automatskog paljenja.

Lada Vesta će biti prvi model automobila u koji će biti ugrađen ovaj sistem, a zatim će se pojaviti i na modelima Grante i Kaline.

Neki distributeri imaće mogućnost da sami ugrade ovaj sistem, a kako kažu izvori, cena ove usluge će iznositi od 11 do 25 hiljada rubalja odnosno 150-350 €.

 

Leave a Reply