Servisni centar “Točak Auto”

Servisni centar logičan je korak u težnji firme Točak Auto da svojim klijentima omogući najviši kvalitet I dostupnostusluge na jednom mestu.

Centralizacija svih uslužnih funkcija i administracije u savremenom svetu poslovanja predstavlja naročitu prednost. Pored završetka i puštanja u rad servisnog centra u Manastirskoj ulici, koji raspolaže sa 6 radionica opremljenih elektrohidrauličnim dizalicama, servisnim kanalom i mestom za električarsko-elektroničarske radove, najsavremenijim dijagnostičkim uređajima i alatima – kapaciteti Točak Auta prošireni su otvaranjem limarsko-farbarske radionice.

Svesni činjenice da okosnicu uspešne firme čine ljudski resursi, velike napore ulažemo na izbor a zatim I edukaciju kvalitetnog kadra kao dobrog temelja za razvijanje postojećeg posla, osvajanje novog tržišta I zdravu konkurentsku borbu.

Zadovoljna stranka je naš cilj! 

 

 

Ovlašćeni servis

servis1Najbolja garancija za ispravnost vozila jeste redovno održavanje u ovlašćenom servisu. Točak Auto je ovlašćen za servisiranje I održavanje vozila brendova PEUGEOT i drugi brendovi automobila u garantnom I vangarantnom roku,  ali poseduje kadar I tehničke kapacitete za brigu o vozilima svih ostalih proizvođača. Samo ovlašćeni servis garantuje kvalitet izvršenih radova i delova ugrađenih u skladu s uputstvima proizvođača. Dodatnu garanciju pružamo profesionalnim radom servisera obučenim u domenu mehanike, elektrike, elektronike I limarsko-lakirerskih radova.
Raspolažemo bogatim lagerom originalnih delova koji se redovno ažurira I samim tim omogućava brzu reakciju servisera pri otklanjanju kvarova.

 

Savremena dijagnostika i garancija kvaliteta

servis2Savremena dijagnostika koju pruža servis Točak Auta, na najbolji način može da prikaže realno stanje automobila i pravovremeno ukaže na neophodne intervencije da bi automobil I dalje imao kvalitetnu namenu. Servisni centar ima direktnu vezu s proizvođačem, najsavremenije dijagnostičke uređaje, opremu, alat, a službe podrške importera su sve vreme na raspolaganju.
Prilikom servisa automobila analiziraju se svi elektronski sistemi poput upravljanja motorom i menjačem, ABS, vazdušni jastuci, I ostalo. Na taj način, mogući kvarovi se otkrivaju pravovremeno i mogu se brzo otkloniti. Jedan od najboljih dijagnostičkih izveštaja, kao važnog doprinosa bezbednosti automobila, vrši se upravo u servisnom centru u Manastirskoj ulici 9.

Korisnicima centra je na raspolaganju I prijemno odeljenje u čijem prijatnom ambijentu klijenti mogu da sačekaju završetak intervencije na svojim vozilima.

Leave a Reply