Shopping Cart

Od guma do staze u Karađorđevom parku

Grad Zrenjanin, zajedno sa Kancelarijom za mlade , JP Rezervati prirode i nevladinim sektorom u Zrenjaninu, počeo je akciju prikupljanja polovnih automobilskih guma kako bi prikupio novac i nakon reciklaže napravio trim stazu u Karađorđevom parku.

Staza će biti napravljena od  posebnog materijala Malča. Malč je materijal koji se dobija  od kore četinara  i postavljen na trim stazama stvara mekanu podlogu za trčanje i šetnju! Malč se odlično uklapa u prirodni ambijent gde se i grade trim staze, u park šumama, banjama, planinama tako da je idealan za projekat.

Točak Group kao društeveno odgovorna firma priključila se ovoj akciji i ovim putem apelujemo na sve naše sugrađane da se priključe ovoj akciji prikupljanje guma.

Gospodin Stevo Čokoralo nam je rekao da je do sada, u saradnji sa zrenjaninskim vulkanizerima, prikupljeno oko 20 tona gume i da je, osim  staze koja će biti  urađena, pozitivna strana projekta to što će povećati svest mladih o zaštiti životne sredine i ujedno smanjiti zagađenje

Ukoliko i vi želite da se pridružite ovoj akciji sve informacije možete dobiti  na :

023/521.033 ili pozovite lično šefa službe : Steva Čorokalo 064/811-6361

DSCN4112
Misa i Dejan u akciji

 

DSCN4118
Prva tura guma spremna za isporuku

 

DSCN4123
Početak uspešne saradnje Točak group i JP Rezervati prirode Zrenjanin
DSCN4125
Dvorište pivare je mesto na kome možete izvršiti predaju guma