O nama

tocak group (1)„Točak Group“  potekla je iz servisne radionice osnovane 1997. godine  kada su već na startu postavljeni visoki standardi poslovanja. Danas smo moderno organizovana firma sa preko 30 zaposlenih. Poslovna politika je, još tada  koncipirana,  orijentisana na obezbeđivanje kvalitetnog asortimana svih roba koje su potrebne profesionalnim  kupcima kao što su prodavnice auto delova i servisi. Strateška težnja firme je da asortimanom pokrije 99% njihovih  potreba, da im obezbedi mogućnost lakog informisanja i poručivanja.

Taj cilj se uspešno ostvaruje kroz direktnu i dugoročnu saradnju sa poznatim domaćim i Evropskim proizvođačima i njihovim zastupnicima. Znajući da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvoda, „Točak“ se opredelio da sarađuje sa renomiranim snabdevačima kako iz zemlje tako i iz inostranstva uvozći kvalitetne proizvode renomiranih  kompanija .

Osnovni faktori koji utiču na opredeljenje naše firme da jedan proizvod ponudi našem tržištu su dve činjenice:
Visok kvalitet i široka paleta ponude. Da bi svi postavljeni ciljevi bili dostignuti sav profit se kontinuirano usmerava  u proširenje asortimana, tehnološki razvoj i usavršavanje logistike (skladištenje i transport). Iz tog razloga u toku je projektovanje i izgradnja novog poslovnog  objekata  koji će zadovoljiti sve potrebe koje „Točak“ ima i koje će imati u narednom periodu.

“Točak Group“ se sastoji sledećih  poslovnih jedinica, a to su:sviTrenutno, “Točak” poseduje ekskluzivan salon automobila; savremen servis (opremljen najsavremenijim kompjuterskim uređajima i specijalnim alatima i software-ima za pružanje kompletne i vrhunske usluge vlasnicima vozila Fiat ,Chery, Lada, Zastava 10 i Zastava (sa domaćim i Peugeot motorima); dve prodavnice: maloprodajni i veleprodajni skladišni objekat na preko 300 m2 i konsignaciju rezervnih delova; i uvoz ulja i aditiva .

Naša ponuda vozila obuhvata najnovije fabričke modele koje prodajemo po sistemu “plati i vozi”. Takav način rada omogućava nam veliki lager vozila, koji konstantno obnavljamo i proširujemo. U „Točku“  može da se obavi kompletno osiguranje vozila, registracija, ugradnja alarma, uređaja za pogon na tečni naftni gas i muzičkih uređaja.

Gradeći sistem poslovanja „Točak“ stavlja na raspolaganje kompletan paket informativne, stručne, tehničke, logističke i marketinške podrške svim profesionalnim kupcima. Trudimo se da pratimo moderne trendove, nove tehnologije i stalno povećavamo asortiman ponude proizvoda. Stručni seminari, školovanja, demonstracije i treninzi su postali obavezan deo edukacije zaposlenih. „Točak“ za ovakvu vrstu aktivnosti angažuje isključivo odgovorne predavače iz renomiranih kuća , smatrajući da su oni kompetentni da govore o svojim proizvodima, organizaciji prodaje i načinu ophođena prema kupcima kao i da odgovaraju na postavljena pitanja. Na obuku gledamo kao na investiciju, ne kao na trošak, i to nam donosi puno satisfakcije.

Vizija nam je – kreirati moderno auto tržište u regionu u kome će krajnjem korisniku biti lako dostupni savremeni proizvodi najviših tehničko-tehnoloških dostignuća, održavanje i kvalitetan i pouzdan servis.

Naša misija  – gradeći odnos partnerstva i poverenja obezbediti krajnjem korisniku vrhunske proizvode, usluge i pouzdan servis

Cilj – biti lider u regionu na auto tržištu usmerenom ka krajnjem korisniku i njegov pouzdan partner

Vaš Točak Group, tim koji pobeđuje!