grid_500l_v6

Kalina Univerzal će Vas privući lepim dizajnom. Povišen prednji kraj sa visoko postavljenim farovima, istaknuti branici i aluminijumske felne čine da se automobil čini većim i mišićavijim. Utisak ne vara, nova Kalina je snažnija i udobnija od prethodnika.

Koncipirana da pruži izuzetnu raznovrsnost upotrebe, Kalina u univerzal varijanti nudi kompromis između koncepcije karavana i skladnih dimenzija automobila kompakt klase. Automobil zadržava karakteristike preglednosti i lakoću manevrisanja i parkiranja, a pristupačni prtljažni prostor od 335dm3 lako će zadovoljiti dnevne potrebe. Obaranjem zadnje klupe automobil pokazuje pravo lice, i zapreminom od 670dm3 tovarnog prostora lako će zadovoljiti i najzahtevnije.

Jednostavna, ergonomična kabina sa logičnim raspoređenim i pristupačnim komandama i ostavama za sitnice doprineće zadovoljstvu vozača. Koncepcija kabine omogućava dovoljno svetlosti i prostora za putnike, a utisku prostranosti doprinosi i obilje prostora za glave putnika.

Kalina zadržava deo tradicionalne Ladine robusnosti i izdržljivosti ogibljenja. Automobil se proizvodi u skladu sa svim važećim Evropskim i Ruskim standardima bezbednosti, opremljen je sistemima elektronske asistencije u vožnji i vazdušnim jastucima, a primenjena su savremena konstrukcijska rešenja u ojačavanju i zaštiti putničkog prostora, konstrukciji instrument table i zaštite pešaka.

grid_500l_v6

grid_500l_v6

CENOVNIK

https://rs.jooble.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *