Shopping Cart

IZNAJMITE AUTOMOBIL

Generalne informacije
Opšte odredbe i uslovi PDF
Dodatne odredbe PDF
General inforamation PDF

Zakupac treba da vodi računa o vozilu. Nije dozvoljena vožnja van puta, trkanje, reli, šlepovanje drugih vozila, pozajmica vozila drugom licu i striktno je zabranjena svaka vrsta zamena delova i bilo kakvog prepravljanja.

Svaka zamena se vodi kao šteta koja će biti naplaćena zakupcu. U slučaju da zakupac vrati vozilo blatnjavo ili vrlo prljavo, troškovi pranja će se naplatiti zakupcu. Isto važi i za unutrašnjost vozila. Sve usluge se naplaćuju u dinarima (RSD)

Uslovi rentiranja:

– Starost vozača:  Minimum 25 god. starosti
– Vozačka dozvola:  Posedovanje vozačke dozvole najmanje 2 god.
– Minimum rentiranja:  Jedan dan (24h) .

Gorivo:  Potrošeno gorivo plaća zakupac. „Točak“ Rent-acar ce naplaćivati 10% ekstra za dopunu goriva u slučaju da zakupac vrati vozilo sa manje goriva od količine kojom je vozilo bilo snabdeveno pri preuzimanju. Gorivo nije uključeno u cenu najma.
Saobraćajne kazne:  Za prekršaje tokom iznajmljivanja koje su posledica kršenja saobraćajnih propisa Republike Srbije su isključivo odgovornost zakupca.
– Svaka šteta na gumama, ispod vozila, ključevima od vozila i alarmu NIJE pokrivena CDW osiguranjem, i u slucaju gubitka ili štete zakupac plaća 100% od cene.
Krađa:  U slucaju krađe vozila zakupac je dužan da plati 100% štetu, osim ako je posebnim Ugovorom platio  siguranje/zaštitu od krađe i krađu prijavi lokalnoj policijskoj stanici i poseduje zvanicni policijski izveštaj, saobraćajnu dozvolu i original kljuceve, platiće 20% od štete/ vrednosti vozila. Zakupac je dužan da uvek zaključa vozilo i aktivira alarm kada je vozilo parkirano, a saobraćajnu dozvolu da ne drži u kolima.
Zaštita od krađe:  Plaća se posebno i oslobađa zakupca od svih finansijskih odgovornosti za gubitak ili štetu na vozilima „Točak“ Rent-a-car, plaćanjem 10 €* dnevno. Zaštita od krađe važi uz policijski zapisnik, original ključeve i saobraćajnu dozvolu.
Takse:  U sve cene je uračunat porez 20%, sve usluge se naplacuju u CSD po zvaničnom kursu NBS.
Noćna isporuka/ prijem:  (21:00 – 08:00) naplaćuje se 10 €a u dinarskoj protivrednosti. Nedeljom i praznicima isporuka i prijem vozila se takođe naplacuje 10 € u CSD.
Prelazak granice:  Prelazak granice Srbije je dopušten uz dozvolu od strane „Točak“ Rent-a-car.

Cenovnik:Za rezervaciju vozila pozovite:
023/510-803

Možete nas kontaktirati i putem e-maila, ili nas posetiti na adresama:
Cara Dušana 9, Zrenjanin  i Manastirska 9,  Zrenjanin