Iznajmite automobil

TOČAK AUTO  – RENT A CAR

RENTACAR

Cara Dusana 9 tel: 023 510 803
Manastirska 9 tel: 023 564 871
Zrenjanin

Uslovi rentiranja

– Starost vozača: Minimum 25 god. starosti
– Vozačka dozvola: Posedovanje vozačke dozvole najmanje 2 god.
– Minimum rentiranja: Jedan dan (24h) .
– Gorivo: Potrošeno gorivo plaća zakupac. „Točak“ Rent-acar ce naplaćivati 10% ekstra za dopunu goriva u slučaju da zakupac vrati vozilo sa manje goriva od količine kojom je vozilo bilo snabdeveno pri preuzimanju. Gorivo nije uključeno u cenu najma.
– Saobraćajne kazne: Za prekršaje tokom iznajmljivanja koje su posledica kršenja saobraćajnih propisa Republike Srbije su isključivo odgovornost zakupca.
– Prava u slucaju sudara i štete (CDW): Odgovornost zakupca za pričinjenu štetu do 150 €* je 100%. Zakupac može da izbegne ovu odgovornost placanjem CDW (5 €* na dan) i pritom da šteta nije pričinjena kršenjem Saobraćajnih pravila i zakona Republike Srbije. Svaka šteta na gumama, ispod vozila, ključevima od vozila i alarmu NIJE pokrivena CDW osiguranjem, i u slucaju gubitka ili štete zakupac plaća 100% od cene.
– Krađa: U slucaju krađe vozila zakupac je dužan da plati 100% štetu, osim ako je posebnim Ugovorom platio  siguranje/zaštitu od krađe i krađu prijavi lokalnoj policijskoj stanici i poseduje zvanicni policijski izveštaj, saobraćajnu dozvolu i original kljuceve, platiće 20% od štete/ vrednosti vozila. Zakupac je dužan da uvek zaključa vozilo i aktivira alarm kada je vozilo parkirano, a saobraćajnu dozvolu da ne drži u kolima.
– Zaštita od krađe: Plaća se posebno i oslobađa zakupca od svih finansijskih odgovornosti za gubitak ili štetu na vozilima „Točak“ Rent-a-car, plaćanjem 10 €* dnevno. Zaštita od krađe važi uz policijski zapisnik, original ključeve i saobraćajnu dozvolu.
– Dodatni vozač: 5 €* po danu (minimum 25. godina starosti).
– Takse: U sve cene je uračunat porez 20%, sve usluge se naplacuju u CSD po zvaničnom kursu NBS.
– Noćna isporuka/ prijem: (21:00 – 08:00) naplaćuje se 10 €a u dinarskoj protivrednosti. Nedeljom i praznicima isporuka i prijem vozila se takođe naplacuje 10 € u CSD. Prelazak granice: Prelazak granice SiCG je dopušten uz dozvolu od strane „Točak“ Rent-a-car. Zakupac treba da vodi računa o vozilu. Nije dozvoljena vožnja van puta, trkanje, reli, šlepovanje drugih vozila, pozajmica vozila drugom licu i striktno je zabranjena svaka vrsta zamena delova i bilo kakvog prepravljanja. Svaka zamena se vodi kao šteta koja će biti naplaćena zakupcu. U slučaju da zakupac vrati vozilo blatnjavo ili vrlo prljavo, troškovi pranja će se naplatiti zakupcu. Isto važi i za unutrašnjost vozila. Sve usluge se naplaćuju u dinarima (RSD)

Cenovnik:

april 2014

Ponuda vozila za iznajmljivanje

FIAT 500L

Ovaj monovolumen savremenog, svežeg dizajna ima najbolju finalnu obradu, bolju nego bilo koji drugi automobil u istoriji ovog brenda. Vrlo je udoban i uglađen, a njegove komande su dobro raspoređene, veoma mekane i ugodne za rukovanje. Obruč izuzetno laganog upravljača savršeno leži u rukama, a sedišta su iznimno udobna i ugodna na dužim putovanjima. Udobnost je prosto izvanredna, sedišta su udobna, a visok položaj zadnje klupe je gotovo “kraljevski”, pa je jednako zanimljivo voziti i biti vožen u Fiatu 500L. Nezavisno evropsko udruženje Euro NCAP objavilo je listu najbezbednijih automobila u 2012 na osnovu sigurnosnih kreš testova sprovedenih na 36 novih modela. Automobili su razvrstani u sedam kategorija, a FIAT 500L proglašen je za najbezbedniji u segmentu malih MPV vozila.

13Fiat500L5DrWhiFR1_800FIAT Punto MY13

Vrhunsku pasivnu bezbednost garantuje karoserija napravljena od čeličnih elemenata visoke čvrstine, sigurnosni pojasevi sa zatezačima i vazdušni jastuci (do sedam). Uživajte u svom putovanju bez briga uz aktivnu sigurnosnu opremu dizajniranu za savršenu kontrolu vozila, poput ABS sistema sa EBD i ESP koji su integrisani sa sistemima ASR/MSR, HBA i Hill Holder za pomoć pri pokretanju vozila uzbrdo, prednjih maglenki sa funkcijom ugaonog podešavanja koje se automatski podešavaju i osvetljavaju krivine dok upravljate. SMART SOLUTIONS Blue&Me™ je sistem kreiran u saradnji između Fiat Auto i Microsoft koji je promenio komunikaciju, sistem informisanja i zabave u autu, uz pogodnosti u smislu udobnosti i bezbednosti. U potpunosti je u skladu sa zakonskim propisima, obzirom da se može koristiti, a da uopšte ne skidate ruke sa volana.
Fiat-Punto-2013-20th-anniversary

 FIAT Punto 1.2 – 5 vrata

Udoban automobil, pogodan za gradsku vožnju, ali i za duža putovanja. Fiat Punto nudi minimalnu potrošnju i maksimalan komfor. Vozilo poseduje : klima uređaj, aparat CD/Mp3, ABS, 2 Air bag-a, putni računar, maglovke, servo volan sa CITY opcionalom…

classic

Za rezervaciju vozila pozovite:
RidadK5i9 023/515-890

Možete nas kontaktirati i putem e – mail pošte

Vaše ime i prezime*

Vaša e - mail adresa*

Naslov

Vašu poruku ostavite ovde

 

Posetite nas na adresi Manastirka 9,  Zrenjanin